Hvor kan du aktuelt møde Rikke T?

Læs nyheder

Hvad er sprøjteorgasme?

Forleden dyrkede jeg sex med min kone, og hun blev meget våd.

Jeg oplevede pludselig, at der stod en stråle ud af hende. Det skete to gange lige efter hinanden, og det lignede hvidt vand. Det er sket nogle gange før. Hvad er der sket?

Hilsen manden

SVAR:

Kære mand

Med hensyn til, at din kone sprøjter under samleje, er det ganske normalt. Der er ca 15 pct. af alle kvinder, der oplever sprøjteorgasmer, og det er en hvidlig væske, der kommer ud af to bittesmå huller, der sidder i skedeåbningen. Der er 30 små kirtler rundt om urinrøret, der har til opgave at lukke for urinrøret, når kvinden er ophidset. Disse kirtler bliver fyldt med alkalist væske, og når din kone ejakulerer under ophidselse, er det den væske, der siver eller sprøjter ud. Der kan komme mellem en teskefuld og flere liter væske ud af kvinden.

Årsagen er, at kvindens g-punkt er blevet stimuleret, og derved kommer sprøjteorgasmen.

Der er mange kvinder, der har meget svært ved at få en sprøjteorgasme, og der er også mange, der har oplevet det, men ikke ved hvad det er. De tror, at de er kommet til at tisse lidt under samlejet, og det er naturligvis ikke så rart, hvis man tror, at man er kommet til at lade vandet.


Stimulering af g-punktet
For at en kvinde kan få sprøjteorgasme, skal hun være afslappet og have tillid til sin partner, og det kan tage meget langt tid, før hun sprøjter. Dels kan hun være anspændt, og dels kan det være, at g-punktet ikke er blevet stimuleret hårdt og længe nok.

G-punktet er nemlig nøglen til sprøjteorgasmer. G-punktet sidder ca to-fem cm. oppe i skeden og mærkes som et blødt svampelignende punkt på størrelse med en valnød. Hvis manden har svært ved at finde punktet, kan han placere tommelfingeren over klitoris og føre pegefingeren op i skeden. Før tommelfinger og pegefinger mod hinanden, og g-punktet vil som regel træde frem. G-punktet sidder nemlig ofte på bagsiden af klitoris.

Bøj langemand og ringfinger som en krog og pres spidsen af fingerkrogen op mod g-punktet, og du er klar til at stimulere hendes g-punkt.

Det er vigtigt at starte blidt op og massere det bløde punkt, som i starten er sammentrukket og rillet. Efterhånden vil det svulme op, trække nedad mod skedeåbningen og blive helt glat.

Det er lidt krævende, og det tager tid at give kvinden en sprøjteorgasme, da området skal masseres og gnubbes (med følelse) over en lang og intens periode. Efterhånden som hun bliver mere våd, skal der et større pres mod g-punktet, og hastigheden øges - nogle gange skal hånden rykkes frem og tilbage så hurtigt og hårdt, at manden får ondt i armen. Men husk - selv om der er kraft på, skal det stadig være med følelse.


En stor oplevelse
Lige før hun når klimaks, kan han trykke med den anden hånd på hendes mave, og når hun får sprøjteorgasme, kan det føles, som om at kraften fra hendes indre nærmest presser hans fingre ud.

For nogle er det også muligt at få en sprøjteorgasme, ved at penis stimulerer og masserer g-punktet. Det er så bedst, hvis kvinden styrer, da hun kan sørge for, at penis rammer det rigtige punkt med rette pres og hastig-hed.

Sprøjteorgasme er ofte en stor oplevelse både fysisk og følelsesmæssigt, så sørg for at give hende masser af omsorg og kys, kram og hold om hende bagefter.

God fornøjelse.

Mange hilsner Rikke

Kontakt: mail@rikkethuesen.dk eller mobil 20 19 40 96 / 26 50 13 00
Design & Foto: Boost Company